Thursday, April 25, 2024

Reply To: Ervaringen bluesound

#169507
RokxRokx
Participant

Hoi,ik weet niet of je onderhand al tot aanschaf bent overgegaan. Bij deze mijn ervaringen na 9 maanden Bluesound node2 gebruik.
Uiteindelijk is mijn keuze op de Node2 gevallen omdat deze gebruiksvriendelijk is. De app werkt goed voor mijn gezinsleden. Dat was een voorwaarde. De standaard Spotify app maakt ook contact met de Node2, dat werkt prettig. Voor Qobuz, en nu ook Tidal, is er een geïntegreerde app. Deze werkt goed, maar is iets minder gebruiksvriendelijk dan de standaard App. De standaard App van Qobuz en Tidal Kan geen rechtstreeks contact maken met de Node2 voor zover ik weet. Radio Paradise is een gratis radiozender die ik via de Node2 heb ontdekt, deze staat thuis bijna de hele dag aan. Ik ben zeer tevreden over het geluid. Maar dat hangt uiteraard af van de rest van de audio keten.
Ik heb bewust niet gekozen voor de Sonos omdat deze m.i. niet genoeg is voorbereid op toekomstige ontwikkelingen, pa mbt high-resolution audio. Maar respect voor Sonos. Ze hebben iets heel moois neergezet de afgelopen jaren. Ik denk dat de Elac Streamer een geduchte concurrent is, oa door geïntegreerde Roon. Maar het prijsverschil is wel groot. Hopelijk heb je hier wat aan

×