Tuesday, April 23, 2024

Reply To: Chromecast Audio VS NAD M50

#169518
Koen GeldermanKoen Gelderman
Participant

Hi Jaap,

Ben inmiddels met mijn Dynaudio M20 overgestapt van de CXA60 naar de CXA80. En direct uit de doos al behoorlijk verschil! Meer dynamiek, diepte en power in het geluid. En dan moet hij nog even goed inspelen maar erg tevreden mee.
Nu gebruik ik ook de Chromecast audio optisch naar interne Wolfson DAC van de CXA voor Spotify Connect. Beetje zitten kijken naar de mogelijkheden en het verhaal van enen en nullen gaat inderdaad niet helemaal op gezien de reviews. Nu heb ik nog geen vergelijkings materiaal maar ik geloof dat ik verbetering kan krijgen uit mijn streaming. Kan voor een CXN gaan wat een mooie combi zou zijn maar misschien wat prijzig voor enkel spotify connect.

Ik zie ook reviews van de Sonos Connect Ultimo modificatie van Magna Hifi wat me een mooie oplossing lijkt. Internet radio, spotify en eventueel andere streaming diensten vanuit één app.

Of andere optie wat ik nog kan uitproberen. Mac mini (ssd disk) heb ik hier staan en deze via USB naar de USB ingang van de CXA. Gevoelsmatig zou ik zeggen dat dat een verbetering zou moeten geven tov de Chromecast.

Wat vind jij?

×