Home Hi-Fi Linnenberg Audio Bizet² phono-voorversterker

Linnenberg Audio Bizet² phono-voorversterker

0
Linnenberg Audio Bizet² phono-voorversterker

De Linnenberg Audio Bizet² is een phono-voorversterker beschikt over drie ingangen, zodat u meerdere platenspelers in één klap bedient.

Blijkbaar hebben echte vinylfanaten meerdere platenspelers in huis staan. En dan is het best lastig om voor elke speler of desnoods cartridge een phono-voorversterker neer te zetten. Gelukkig is er nu de Linnenberg Audio Bizet² phono-voorversterker die dat luxeprobleem oplost. De phono-voorversterker beschikt over drie ingangen. Een daarvan is bedoeld voor MM-cartridges en de andere twee voor MC-cartridges. Bij elk van de ingangen treft u een driestanden-kiepschakelaar aan waarmee u de ingangscapaciteit (MM) of ingangsimpedantie (MC) instelt.

Multifunctionele knop

Wat uitgangen betreft hebt u bij de Linnenberg Audio Bizet² phono-voorversterker de keuze uit a-symmetrisch cinch en symmetrisch XLR. Schakelen tussen de ingangen doet u via de aan de voorkant geplaatste multifunctionele knop.

De prijs van de Audio Bizet² phono-voorversterker bedraagt €3650. Op de website van de fabrikant is nog niets over het apparaat te vinden, wel al op hun Facebook-pagina.