Home Geen categorie Nieuwe stereoproducten Onkyo

Nieuwe stereoproducten Onkyo

0
Nieuwe stereoproducten Onkyo

NIEUWS – Ook Onkyo ziet in dat stereo een erg belangrijk segment is en blijft. Ook in deze tijden van blu-ray en multi-channel. Zij hebben op de IFA twee nieuwe versterkers en een tuner laten zien. 

Onkyo toont de A-9050 en A-9030 versterkers. Respectievelijk 400 en 300 euro. Leuk is dat Onkyo een dac heeft verwerkt in de A-9030. Een Wolfson dacje dat 24bit/192 KHz kan verwerken. Welk type, weten we niet. De behuizing bestaat uit 1,6 mm dik aluminium.

Beide versterkers hebben vijf analoge inputs en één uitgang. Ook zit er een mm-phonostage in verwerkt en heeft Onkyo gedacht aan een sub-output. Toch weer die home-theatre genen… De duurdere A-9050 heeft ook nog drie digitale ingangen, waarvan twee coaxiaal.

De tuner heeft 40 presets meegekregen voor FM en nog een keer 40 voor DAB. Ook deze tuner heeft een Wolfson dacje meegekregen (voor het DAB-gedeelte).