Home Geen categorie Moxie: muzikaal douchen

Moxie: muzikaal douchen

0
Moxie: muzikaal douchen

NIEUWS – Muziek in de badkamer… Er zijn genoeg liefhebbers die dat willen. Dat kan natuurlijk op diverse manieren. Met een simpele docking station. Inbouwluidsprekers is ook een optie. Of denk bijvoorbeeld aan een douchkop met ingebouwde bluetooth-speaker! 

Muzikaal douchen met de Moxie bluetooth douchekop

Het onbekende bedrijf – voor ons in ieder geval – Kohler – heeft de Moxie: een douchekop met ingebouwde bluetooth-luidspreker. Dat haalt het probleem weg van óf een dure inbouwset, of het sjouwen van docking stations naar de badkamer. Het zijn natuurlijk luxeproblemen die in wezen nergens over gaan, maar het is wel leuk dat het gewoon mogelijk is!

De douchekop kost 199 euro en kan tot 7 uur muziek spelen. Pairen gaat dus via bluetooth en is dus mogelijk met nagenoeg elke moderne telefoon. Over wattages of andersoortige specificaties heeft Kohler het niet. Maar goed: verwacht niet echt een wereldschokkende kwaliteit uit een douchekop.