Home Geen categorie Audio Show Alkmaar: meer details

Audio Show Alkmaar: meer details

0
Audio Show Alkmaar: meer details

NIEUWS – Er zijn inmiddels meer details bekend rondom de 2013-editie van de Audio Show Alkmaar. Er komen weer heel wat importeurs en fabrikanten om hun parels te tonen! Elk jaar is het weer een groot succes: dus… reserveer 16 en 17 februari maar alvast.

AZ Hifi Show 2012De Audio Show Alkmaar wordt elk jaar gegeven in het voetbalstadion van AZ. Er is daar lekker veel ruimte en er zijn ook nog aparte ruimtes, waardoor niet iedereen elkaar in de weg zit. De show is een initiatief van Studio Alkmaar. Inmiddels doen bijzonder veel importeurs mee, waardoor het gewoon een volwaardige beurs aan het worden is. U kunt er gemakkelijk een dag vertoeven zonder iets twee keer te zien of te horen.

Wie doen er dit jaar allemaal mee? We kunnen hier de lijst niet helemaal publiceren, maar u kunt een kijkje nemen op de website van de Audio Show Alkmaar. We kunnen wel verklappen dat het dit jaar behoorlijk high-end eraan toe gaat. Denk aan Mark Levinson, MBL, PS Audio, Avalon, dCS, Kemp, PMC en nog veel meer. Het is echt een prachtige line-up.

Wij zijn elk jaar nog geweest op deze show. U vindt een fotoverslag van de AZ-show van 2012 hier.