Home Hi-Fi Sonos implementeert Spotify

Sonos implementeert Spotify

0
Sonos implementeert Spotify
De nieuwe iPad app... het ziet er 'slick' uit. Nog interessanter is dat Sonos nu ook Spotify ondersteunt.

IFA-NIEUWS – Sonos kennen we natuurlijk al. Het is een degelijk streaming systeem voor audio. Wat echter voor de Nederlanders nog ontbrak is een degelijke streaming service op basis van een abonnement. Rhapsody kon al, maar mag dus niet in Nederland. Spotify wél… en dat is nu toegevoegd.

De nieuwe iPad app... het ziet er 'slick' uit. Nog interessanter is dat Sonos nu ook Spotify ondersteunt.

Spotify komt feitelijk in twee smaken: een gratis en een betaalde versie, waarbij de betaalde versie natuurlijk het meest interessant is, omdat u dan heel gemakkelijk op artiest, album of track kunt zoeken en zo ook van muziek kunt genieten die niet ergens in uw netwerk opgeslagen is. Voor alle feiten over Spotify, klik hier.

Het platform waarop Sonos de nieuwe dienst liet zien, was overigens ook nieuw: de iPad. De interface is daardoor behoorlijk onder handen genomen en bestond uit drie delen. Links de zones, in het midden de gespeelde muziek en rechts een ‘zoekscherm’, waaronder het netwerk en de diverse diensten. Het zag er echt keurig uit en is nog gratis ook! Of Sonos nog met het Android-platform aan de slag gaat, weten we niet… ze sluiten het niet uit, zeggen ze.

×