Home Hi-Fi Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

0
Apple haalt productie iPhone 5S naar voren

Terwijl de fabrieken de huidige wereldwijde vraag naar de iPhone 5 al niet kunnen bijhouden, is er gek genoeg nieuws te melden melden omtrent diens opvolger. Want als het goed is start Apple volgende maand al met de proefproductie van de iPhone 5S. Dat melden diverse Chinese ICT-bronnen.

Eerste kwartaal 2013

De eerste productie badge van de iPhone 5S zal circa 50.000 tot 100.000 stuks bedragen. Verloopt die naar wens dan kan de echte grootschalige productie in het eerste kwartaal van 2013 op stoom komen. Het is gerust opvallend te noemen dat de nieuwe iPhone eerder komt dan we gewend zijn. Normaal gesproken werden de S-varianten pas na de zomer aangekondigd. Een release in het voorjaar zou betekenen dat het reguliere schema bijna een half jaar door Apple naar voren wordt geschoven.

iPad en iTV

Is de smartphone eenmaal in de verkoop, dan verwacht men ook (alweer?) een nieuwe iPad. De beeldkwaliteit van de meest recente krijgt namelijk nogal wat kritiek te verduren. Ook spreken diverse bronnen over de komst van iTV. Dat Apple met een eigen tv-toestel zou komen wordt al langer gefluisterd, maar tot op heden ontbreken de details. Toch zou het apparaat al in de eerste helft van 2013 in de winkel moeten liggen.