Home Hi-Fi Unique Music voortaan NAD Masters dealer

Unique Music voortaan NAD Masters dealer

0
Unique Music voortaan NAD Masters dealer

Eerder vandaag bereikte ons het nieuws dat Unique Music per direct NAD Masters dealer is geworden. Speciaal om dat te vieren wordt er op zaterdag 24 november een show georganiseerd op een bijzondere locatie met een wel heel aparte ambiance.

Orgelzaal Booij

Het betreft orgelzaal Booij in Alkmaar, een bijzonderheid uit de vorige eeuw, toen boer Booij midden in het polderland een concertzaal liet bouwen. Na Booij’s overlijden werd de boedel aan een stichting overgelaten en die organiseert nog steeds met enige regelmaat orgelconcerten. Het polderland is lang geleden tot Vinex locatie omgetoverd, met als groot voordeel dat de bereikbaarheid van de zaal is toegenomen.

NAD Masters

De Masters serie van NAD is recentelijk verder uitgebreid met de komst van de M50 Digital Music Player en M52 Digital Music Vault. De M50 wordt het hart van de Masters Digital Music Suite en is volledig gericht op streaming van hoge resolutie muziek, dit vanaf de M52 audiofiele NAS of vanaf het internet. Naast streaming kan de M50 ook gewoon CD’s afspelen. Of u kiest ervoor om de CD te rippen, de geripte bestanden worden naar de M52 NAS weggeschreven. Met een iPad kunt u eenvoudig door uw muziekcatalogus op de M52 navigeren; u kiest een bestand of album en de M50 speelt deze meteen af! Door middel van software upgrades is de M50 in staat om in de toekomst de laatste audio codecs of internet services te ondersteunen. Natuurlijk heeft de M50 de gebruikelijke digitale uitgangen, maar het is ook mogelijk om via HDMI met de M51 DAC connectie te maken, hierbij wordt HDMI als I2S gebruikt en zijn de data en kloksignaal gescheiden.

Meer weten?

Doen alle hierboven genoemde termen u duizelen? Kom dan naar de show en laat u in jip-en-janneke-taal uitleggen hoe makkelijk het werkt. Adres Orgelzaal Booij: Daalmeerpad 13, 1827 GA te Alkmaar. De show wordt gegeven op zaterdag 24 november van 12:00 tot 17:00. Of kijk alvast op de volgende websites: www.uniquemusic.nl / www.orgelzaalbooy.nl / www.andbenelux.com.