Home Hi-Fi Accessoires JCAT presenteert de INITIO 3 lineaire voeding

JCAT presenteert de INITIO 3 lineaire voeding

1
JCAT presenteert de INITIO 3 lineaire voeding

De INITIO 3 van JCAT is een lineaire voeding voorzien van een dubbele uitgang en een prijskaartje om uw vingers bij af te likken.

Uit Polen en andere oost-Europese landen komen verdraaid leuke high-end spullen. An sich niet een heel nieuw verschijnsel, wel nieuw is dat de merken langzaam aan bekend beginnen te worden in onze contreien. En veelal ook volledig terecht, want er zit nog flink wat hardwarekennis in Polen & co, vooral ook op het vlak van analoge elektronica. En daar komt deze JCAT INITIO 3 om de hoek kijken. Het betreft hier een volledig lineair opgezette voeding (dus geen schakelend exemplaar), wat een bijzonder schone uitgangsspanning op moet leveren. DE INITIO 3 is gebaseerd op vlaggenschip OPTIMO 3 DUO.

Uitgangsspanning- en connector naar keuze

U kunt kiezen uit een JCAT INITIO 3 met een uitgangsspanning van 5 of 12 Volt, kan bij de bestelling opgegeven worden. De trafo is magnetisch en elektrisch afgeschermd en ingegoten in epoxyhars. Volgens de fabrikant zijn alleen elektronische onderdelen van hoge kwaliteit gebruikt en u krijgt één afgeschermde audio grade-voedingskabel meegeleverd. Een stevige stalen behuizing staat garant voor een stevig geheel met een lage mechanische resonantie. De JCAT INITIO 3 kost €750 wat zeer betaalbaar is te noemen voor een voeding in deze klasse. Mocht u het willen, dan kan zonder extra kosten een ander soort voedingsconnector ingebouwd worden. Diverse beveiligingsmechanismen moeten garant staan voor een jarenlange zorgeloze werking.

1 REACTIE