Home Hi-Fi TEAC brengt gelimiteerde plaat uit

TEAC brengt gelimiteerde plaat uit

1
TEAC brengt gelimiteerde plaat uit

TEAC brengt een bijzondere plaat uit op de alweer met rasse schreden naderende IFA, ter ere van de net voorbije Vinyl Record Day.

De hardcore vinylliefhebbers hebben ongetwijfeld even stilgestaan op en bij Vinyl Record Day afgelopen 12 augustus. Niet? Ach, ook geen drama. Want u maakt dan nog altijd kans om een van de op de IFA gepresenteerde LP’s met de titel ‘Recording Tomorrow’ van TEAC te scoren. Geproduceerd ter ere van die vinyldag. Daarop treft u tracks van zes aan een opmars bezig zijnde artiesten aan. Waaronder bijvoorbeeld de Amerikaanse jazz-zanger Sean Haefeli, punk rock van Telegraph en elektro van Kidsø. Bestelt u in september een platenspeler in de webshop van TEAC, dan krijgt u daar een exemplaar van ‘Recording Tomorrow’ bij. Ook maakt u kans op de plaat als u zich aanmeldt bij de nieuwsbrief van TEAC. De oplage is beperkt en daarmee maakt de LP daarmee een verzamelstuk voor de echte fans.

IFA

De IFA wordt dit jaar gehouden van 2 tot en met 6 september en heeft als locatie weer het Messegelände Berlin ExpoCenter City aan de Messedamm 22 in Berlijn. Opmerking tot slot, voor een ieder die met een klein vraagtekentje boven het hoofd blijft zitten. De datum van Vinyl Record Day – 12 augustus, maar dan in 1877 – is gekoppeld aan de dag dat Edison z’n fonograaf uitvond. Dat u ‘t weet.