Home Hi-Fi High End Society Finest Audio Show Wenen

High End Society Finest Audio Show Wenen

0
High End Society Finest Audio Show Wenen

Op zaterdag 18 en zondag 19 november wordt voor het eerst de Finest Audio Show gehouden, georganiseerd door de High End Society.

De High End Society zit achter tal van high-end-beurzen door heel Europa. De bekendste is ongetwijfeld de High End München. Maar met regelmaat worden er nieuwe, lokale shows toegevoegd aan het assortiment. Zo staat dit jaar voor het eerst de Finest Audio Show in Wenen op de rol. We kondigden ‘m al eerder aan, in februari. Maar  de tijd nadert om daadwerkelijk te gaan plannen. Op zaterdag 18 november (10.00 uur – 18.00 uur) en zondag 19 november (10.00 uur – 17.00 uur) kunt u terecht in het Austria Center Vienna, op de Bruno-Kreisky Platz 1 in – jawel – Wenen.

Genoeg te beleven

U treft op de Finest Audio Show Wenen van de High End Society circa 60 fabrikanten aan, alsmede handelaren en importeurs/distributeurs die samen meer dan 190 merken vertegenwoordigen. Het vloeroppervlak bedraagt 3000 vierkante meter, verdeeld over 45 ruimten. De toegang is gratis, en er is ruime parkeergelegenheid. Ook is de locatie prima bereikbaar met OV.