Home Hi-Fi Manger presenteert W06 sound transducer

Manger presenteert W06 sound transducer

0
Manger presenteert W06 sound transducer

Manger brengt een nieuwe generatie uit van hun stervormige bending wave transduder uit, we hebben het dan over de W06.

We houden de Engelse omschrijving voor bending wave aan, want buigende golf klinkt toch wel heel oubollig. En dat vanzelfsprekend in combinatie met de gloednieuwe Manger W06 sound transducer. Volgens de fabrikant is de nieuweling een belangrijke stap voorwaarts in het assortiment van hun soortgelijke sound transducers. Zo beschikt de driver nu over een magneet die een veldsterkte van een indrukwekkende 1,48 Tesla levert. Ook is er een nieuw dempingsysteem dat vervormingen tussen 400 en 1600 Hz aanpakt. En dat zijn dan precies de twee octaven waar het menselijk gehoor zeer gevoelig is.

Alle Manger luidsprekers worden sinds begin dit jaar met de W06 uitgeleverd. Hebt u een oudere Manger staan, dan is upgraden een optie. U betaalt daarvoor €685 per driver en de verzendkosten.

×