Home Home Cinema - Custom Install Sharp 4K tv’s van dit jaar met DTS:X

Sharp 4K tv’s van dit jaar met DTS:X

0
Sharp 4K tv’s van dit jaar met DTS:X

De nieuwe Europese Sharp 4K-televisies die dit jaar uitkomen krijgen ondersteuning voor DTS:X ‘onderdompelend’ geluid, leuk voor films bijvoorbeeld.

DTS:X komt beschikbaar voor de Sharp 70DN5EA (hierboven afgebeeld) en de EQ-serie televisies van dit merk. Waarbij geldt dat DTS:X die min of meer ‘t zelfde effect bewerkstelligt als Dolby Atmos. Verder is de techniek backwards-compatibel met andere (eerdere) DTS-versies. Zoals bijvoorbeeld DTS-HD Master Audio zoals te vinden op Blu-Ray-schijven alsmede DTS Digital Surround.

Disney+

Aardig detail: DTS:X is compatibel met het IMAX Enhanced-programma-aanbod, zoals onlangs gelanceerd op Disney+. Marvel heeft daar een serie films voor u klaar staan die vervolgens het onderste uit de kan halen wat de geluidsmogelijkheden van uw nieuwe Sharp tv betreft.