Home Home Cinema - Custom Install LG PU700R portable 4K-projector

LG PU700R portable 4K-projector

0
LG PU700R portable 4K-projector

De zomer lijkt langzaam aan dan toch te beginnen, en een deel van de mensheid wil dan buiten films kijken. Voor hen is de nieuwe LG PU700R een interessante optie.

De PU700R is een nieuwe loot aan de tak van deze fabrikant z’n Cinebeam-projectoren. Maar dan wel in portable formaat. Het apparaatje is in staat om 4K-video in een formaat tot en met 120 inch te projecteren, waarbij HDR10 met Dynamic Tone Mapping, HLG en HGiG ondersteund worden. De LED-lichtbron levert volgens LG een helderheid van 1000 ANSI lumen. Verder is voorzien in LG’s webOS besturingssysteem, waardoor u ook tal van streamingdiensten als bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime Video kunt bekijken. De PU700R ondersteunt tevens Airplay 2, USB-A, USB-C, HDMI 2., HDMI eARC en Bluetooth. Voor een snelle setup kunt u gebruik maken van de ingebouwde 5 Watt mono-speaker.

Vooralsnog is de portable projector helaas alleen in de VS leverbaar, voor een bedrag van $1699. Of en wanneer ie in onze contreien beschikbaar komt is op moment van schrijven onbekend.