Home Home Cinema - Custom Install Google TV met Fast Pair

Google TV met Fast Pair

0
Google TV met Fast Pair

Een komende maand uit te rollen update voor Google TV maakt Fast Pair van hoofdtelefoons ook voor dit systeem mogelijk.

Fast Pair op Android zorgt ervoor dat u draadloze hoofdtelefoons en in-ears razendsnel koppelt aan bijvoorbeeld een smartphone. Google TV krijgt volgende maand een update die deze truc ook mogelijk maakt. Geen gedoe meer via een Bluetooth-menu, maar gewoon automatisch koppelen. Waarbij geldt dat Fast Pair alweer een tijdje beschikbaar is voor mobiele apparaten, dus het is mooi dat de techniek nu ook eindelijk beschikbaar komt voor televisies. Het eerste apparaat dat de update krijgt is – hoe kan het haast ook anders – is de Google Chromecast with Google TV. Later volgen de LG 2024 OLED-tv’s.