Home Home Cinema - Custom Install Sony PlayStation 5 Pro gelekte specs

Sony PlayStation 5 Pro gelekte specs

0
Sony PlayStation 5 Pro gelekte specs

Volgens het geruchtencircuit zijn er specificaties van de verwachte Sony PlayStation 5 Pro gelekt. En die klinken best interessant.

De nieuwe Sony PlayStation 5 Pro moet – zo lezen we hier – over alleraardigste zaken als AI upscaling, een ‘high CPU frequency mode’ en snellere ray tracing beschikken. In totaal moet het renderen van beelden 45% sneller zijn dan op de reguliere PS 5. Verder wordt 8K resolutie ondersteund. Ray tracing moet twee tot vier keer sneller gaan. De CPU – een 8-core AMD Zen 2 CPU is hetzelfde gebleven, maar een iets hogere (10%) hogere kloksnelheid is mogelijk. Ook het audiodeel is onderhanden genomen. In dit geval gaat het om 35% meer performance.

De gelekte gegevens lijken erop te wijzen dat de PlayStation 5 Pro wat meer vaste vorm begint aan te nemen. Mogelijk wordt hij eind van ‘t jaar gelanceerd, precies op tijd voor de feestdagen in december. We gaan het zien!

×