Home Personal Audio Hoofdtelefoons Sennheiser Accentum, betaalbaar en langspeler

Sennheiser Accentum, betaalbaar en langspeler

0
Sennheiser Accentum, betaalbaar en langspeler

De Sennheiser Accentum Wireless lijkt qua uiterlijk verdraaid veel op de meest recente Momentum, maar dan zonder het bijbehorende prijskaartje.

De Sennheiser Accentum Wireless is – zeg maar – het betaalbare broertje m/v van de Momentum 4. Maar vergis u niet: ondanks z’n vrij toegankelijke prijs van $180 (€179,90) krijgt u er heel veel features voor terug. De Bluetooth 5.2-capabele hoofdtelefoon kan overweg met de codecs aptX, aptX GD, AAC, mSBC, CVSD en SBC. Ofwel: het moet wel heel raar lopen als u geen optimale gegevensoverdracht kunt realiseren. Verder is er gedacht aan ANC, bestaand uit een actief deel en passend passief speciaal voor ‘stilte’ ontworpen akoestisch systeem. 37mm drivers staan garant voor een frequentiebereik van 10 Hz tot 22 kHz.

Stevige accu

De Sennheiser Accentum is voorzien van een stevige accu die in volgeladen toestand goed is voor tot 50 uur speeltijd. Ofwel: daar komt u moeiteloos een dag of wat bij veel gebruik mee door. Vanzelfsprekend is handsfree bellen geen probleem, twee ingebouwde microfoons beschikken over windruis-reductie. Wat aan de ontvangende kant weer tot uitstekende verstaanbaarheid moet leiden.

U kunt kiezen uit een zwarte versie (inmiddels leverbaar) of een witte die vanaf eind november beschikbaar is.