Home Personal Audio Hoofdtelefoonversterkers HIFIMAN Mini Shangri-La

HIFIMAN Mini Shangri-La

0
HIFIMAN Mini Shangri-La

De HIFIMAN Mini Shangri-La is een hoofdtelefoonversterker speciaal bedoeld voor electrostatische hoofdtelefoons.

Eigenlijk is ‘t het idee dat u de HIFIMAN Mini Shangri-La samen met een passende hoofdtelefoon koopt. Wat op zich niet zo’n heel vreemde gedachte is, want de meeste hoofdtelefoonbezitters zullen geen elektrostaten hebben liggen. Verder geldt dat u met de combi (min of meer) zeker weet dat zowel hoofdtelefoonversterker als hoofdtelefoon precies bij elkaar passen. Bijzonder is verder dat in de versterker geen trafo gebruikt wordt om de uitgangsspanning op te krikken, maar een transistortrap. Dat moet volgens de fabrikant vervorming voorkomen en de geluidskwaliteit ten goede komen.

Wat de hoofdtelefoon betreft is een bijzonderheid dat het haardunne membraan er in voorzien is van een nanodeeltjes-coating. Die moet ervoor zorgen dat de geleiding en stabiliteit onder alle omgevings-omstandigheden gegarandeerd zijn. De Mini Shangri-La kost $1100 en als set met de hoofdtelefoon erbij $1500.

×