Home Streaming Audio Netwerk Totaldac D1-Switch audiofiele ethernetswitch

Totaldac D1-Switch audiofiele ethernetswitch

4
Totaldac D1-Switch audiofiele ethernetswitch

Totaldac heeft een nieuwe netwerkswitch uitgebracht speciaal geoptimaliseerd voor audiotoepassingen, de D1-Switch.

Volgens Totaldac is de D1-Switch gemaakt voor audiotoepassingen en moet gelezen lokale bestanden ‘natuurlijker’ doen klinken. Ook voor streamen via internet draait het apparaat z’n hand niet om. Aardig detail is dat de behuizing van de D1-Switch gelijk is aan die van de Totaldac dac’s en streamer, zodat u een optisch perfect passend geheel kunt samenstellen. U treft drie ethernetpoorten op de switch aan, elk specifiek bedoeld voor een bepaalde toepassing. Ten eerste is er eentje voor verbinding met de router, dan eentje voor een streamer en tot slot een voor een NAS. U kunt al orders plaatsen bij Totaldac, de uitlevering moet dit voorjaar van start gaan. Goedkoop is het allemaal niet, u betaalt voor de D1-Switch een bedrag van €4490. Op de website van de fabrikant is het apparaat nog niet te vinden, wel op hun Facebookpagina.

4 REACTIES

 1. Guido,

  Mijn reactie was eigenlijk op jouw schrijven.. “dit soort producten”.
  Mijn deductie was van; jij vind de prijs/kwaliteit nogal ver te zoeken.
  Vandaar mijn link naar Hans en die vriend van PvW ben ik.
  Speel nu met een DAC van 25 euro ( je weet wat voor DAC ik heb en gehad heb) en mijn kippenvel krijgt elke dag kippenvel.

  Fons
  p.s
  Nogmaals, mijn dank voor de HF-309