Home Geen categorie Classé komt met nieuwe (voor)versterker.

Classé komt met nieuwe (voor)versterker.

0

ISE NIEUWS – Classé komt met een prachtige nieuwe voorversterker: de CP800. Een stereo voorversterker, met sub-uit én een usb-ingang. Waarschijnlijk kan de CP800 ook streamen, maar dat durven we nog niet te bevestigen. We zien in ieder geval een lan-ingang!

De Classé CP800... prachtig uitgebreid apparaat. Prijs? 5500 euro.

De CP800 ziet er erg veelbelovend uit. Het apparaat heeft een geheel nieuw menu, wat met een touchscreen te doorlopen is. Zoals het Classé betaamt, beschikt de voorversterker over een hele rits aan ongebalanceerde én gebalanceerde in- en uitgangen. Leuk aan dit apparaat is echter de hele serie aan digitale ingangen. Immers: meer apparaten zijn digitaal dan analoog tegenwoordig. Met deze nieuwe CP800 is dat geen enkel probleem meer. En voor de puristen: jitter wordt efficiënt onderdrukt door herklokking. Heel veel meer kunnen we nu even niet vertellen, maar dat komt wel als we deze luxe CP800 ter test hebben! Hij komt rond april in Nederland en gaat ?5500 kosten.
Ook nieuw trouwens zijn de nieuwe eindversterkers: een 2 x 300 watt en een 5  x 300 watt  eindversteker. Indrukwekkende cijfers, zeker gezien het feit dat dit klasse A/B-versterkers zijn: geen klasse-D! Prijzen van deze apparaten zijn nog niet bekend.

×