Home Geen categorie Deezer komt naar Nederland

Deezer komt naar Nederland

0
Deezer komt naar Nederland

NIEUWS – De Franse muziekdienst Deezer is van plan de wereld te veroveren. De streamingdienst wil in korte tijd 200 landen bedienden van digitale muziekstromen. Vandaag is Nederland aan de beurt. 

deezer_logoWij kennen natuurlijk al langer Spotify die inmiddels heel wat tracks biedt. Deezer biedt ook een flinke bibliotheek aan: 13 miljoen tracks. Het heeft alle vier de grote labels aan boord, dus het is niet afzien als abonnee.

Deezer biedt een desktop-app (web based), maar ook mobiele apps om onderweg te kunnen genieten van muziek. Dat zit dus wel snor. Over streaming kwaliteit zien we niet zoveel. We gokken 320 kbps bij het premium abonnement en wellicht 192 of 256 kbps bij het goedkopere abonnement. De prijzen zijn gelijk aan Spotify. Er is een gratis variant, maar ook een versie van 4,99 en 9,99.

Als Deezer het voor elkaar krijgt om in korte tijd 200 landen te dekken, gaat het Spotify voorbij. Spotify is echter wel actief n de VS. Deezer laat de VS vooralsnog links liggen. Net als Japan.