Home Geen categorie Blue Note app voor Spotify

Blue Note app voor Spotify

0
Blue Note app voor Spotify

NIEUWS – We hebben al eerder gemeld dat Spotify nu ook apps heeft. Heel leuk voor wie iets specifieks wil volgen. Denk aan een artiest, een zender… of een label. Blue Note bijvoorbeeld. Die heeft nu ook een App voor Spotify!

blue note spotifyWie nog geen Spotify heeft: probeer het! Het is echt geweldig. Er zijn miljoenen tracks (het blijft maar groeien), wat het een ideale manier maakt om nieuwe muziek te leren kennen. Daarbij kunt u volgen wat uw vrienden luisteren en zo kennis uitwisselen. Tel daar mobiel gebruik bij op en u hebt altijd en overal muziek bij de hand.

Wat ook mooi is, is het feit dat Spotify nu een app-gebaseerd plaform is geworden. Artiesten, zender, labels etc kunnen een app ontwikkelen die liefhebbers kunnen installeren in Spotify. Zo kunt iets specifieks volgen. En als u Jazz-liefhebber bent, zult u blij zijn met de Blue Note app. Een legendarisch label natuurlijk! Met overigens niet alleen muziek voor de oude garde, maar ook de hedendaagse liefhebbers. Smullen!