Home Geen categorie Hobo Hifi voegt Audioblock toe

Hobo Hifi voegt Audioblock toe

0
Hobo Hifi voegt Audioblock toe

NIEUWS – Hobo Hifi heeft het Duitse merk Audioblock toegevoegd aan het vaste assortiment. Het is een merk dat al lang bekendheid geniet in Duitsland, maar heeft in Nederland nog niet echt hoog aanzien. Onterecht, zegt Hobo. Zij zien het merk als een ideale partner voor de muziek / hifiliefhebber die niet al te veel geld wil uitgeven. 

Audioblock CVR-100Om het te vieren heeft Hobo Hifi drie aanbiedingen: Een set met de Audioblock CVR-100 en een setje Monitor Audio Bronze-serie, de BX5. Dat biedt een heerlijke muziekale weergave. Normaal kost de set 1649 euro ,maar nu 1499 euro.

Tweede set is een setje B&W CM1 met de Audioblock receiver en cd-speler. Normaal 1798 euro, maar nu 1599 euro.

Tenslotte een derde set die bestaat uit de Audioblock DAC-100 met een Sonos Connect en Bridge. Leuk voor de streaming-fans die al een versterker en speakers hebben. Normaal 897 euro, nu 799 euro.

Meer info op de site van Hobo.

×