Home Geen categorie Prijzen bekend van de Logitech UE streaming producten

Prijzen bekend van de Logitech UE streaming producten

0
Prijzen bekend van de Logitech UE streaming producten

NIEUWS – we weten nog maar net dat de Squeezeboxen eruit vliegen of we krijgen bericht over de prijzen van de nieuwe UE-serie. Het nieuwe merk waarmee Logitech zijn streamers de markt in gaat pushen. Er komen in eerste instantie drie modellen: de UE Boombox, de UE Mobile Boombox en de UE Smart Radio.

De prijzen liggen uiteraard op ongeveer hetzelfde niveau als de Squeezebox voorganger. Zo gaat de Boombox 249 euro kosten. De Mobile versie – die verrassend genoeg net zo mobiel is als de Boombox maar wel ‘Mobile’ meekrijgt – is 99,99. Tenslotte de Smart Radio: die gaat voor 179,99 over de toonbank.

 

Hieronder het bericht van WhizPR:

Logitech UE Boombox
De Logitech UE Boombox is een luidspreker voor onderweg, die je in staat stelt muziek van je smartphone of tablet af te spelen tot ruim 15 meter afstand. Het is mogelijk tot acht Bluetooth-apparaten aan te sluiten op deze luidspreker, waarvan drie apparaten gelijktijdig. Met acht handmatig afgestelde drivers, levert de Logitech UE Boombox een rijk geluid. Een geïntegreerd, aluminium handvat zorgt ervoor dat hij handig is om mee te nemen. De oplaadbare accu gaat tot zes uur mee. De Boombox heeft een winkeladviesprijs van 249,99 euro.

Logitech UE Mobile Boombox
De Logitech UE Mobile Boombox is een compacte luidspreker waarmee tot ruim 15 meter afstand muziek van maximaal twee apparaten tegelijkertijd kan worden afgespeeld. De oplaadbare accu gaat tot tien uur mee, afhankelijk van het gebruik, de instellingen en de omstandigheden. De luidspreker beschikt ook over een microfoon, waardoor hij geschikt is voor (video)telefoongesprekken. Met metalen details, kleurrijke accenten eneen speciale rubberen case voor extra grip, is de Mobile Boombox een hippe accessoire die tegen een stootje kan. De Logitech UE Mobile Boombox zal verkrijgbaar zijn voor een winkeladviesprijs van 99,99 euro.

Logitech UE Smart Radio
De Logitech UE Smart Radio kan zowel gebruikt worden om naar internetradio of online muziekdiensten te luisteren als om eigen muziek die op de PC of Mac staat, af te spelen. De radio heeft een eenvoudig te gebruiken interface. Het kleurenscherm laat de cover van het album en informatie over het nummer of de zender zien. Favoriete radiostations kunnen voorgeprogrammeerd worden, zodat ze met een druk op de knop bereikbaar zijn. De Logitech UE Smart Radio Controller app voor iPhone, iPad en Android-apparaten transformeert smartphone of tablet tot een afstandsbediening voor de Logitech UE Smart Radio. De oplaadbare accu gaat tot zes uur mee, afhankelijk van gebruik, instellingen en omstandigheden. De Logitech UE Smart Radio zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 179,99 euro.