Home Geen categorie Thiel introduceert CS2.7 luidspreker

Thiel introduceert CS2.7 luidspreker

0
Thiel introduceert CS2.7 luidspreker

NIEUWS – Zo vaak horen we geen nieuws van Thiel. We zijn dan ook blij verrast dat ze met een nieuwe luidspreker komen: de CS2.7. De opvolger van de CS2.4. En als we de plaatjes bekijken, neemt de 2.7 wat leuke zaken mee van het high-end model: de CS3.7.

Thiel zegt dat het de CS2.7 vanaf de basis opnieuw heeft ontworpen. Nu zeggen ze dat wel vaker, maar we zullen ze maar geloven. Opvallend is dat de nieuweling de coaxiale unit voor he tmidden en hoog heeft meegekregen van de CS3.7. En mede vanwege die unit is de 3.7 zo goed. Dat belooft dus wat!

Ook is de behuizing afgerond en opgetrokken uit gebogen multiplex: net als de 3.7 dus. U leest het al: de Thiel CS2.7 heeft veel van zijn grote broer meegekregen. Iets wat overigens vaker wordt gedaan. De technologische ontwikkelingen druppelen altijd naar beneden als de kosten er een beetje uit zijn…

Natuurlijk blijft een Thiel een Thiel. De schuine voorzijde is gebleven: iets wat al decennia wordt gedaan. Ook de woofer in combinatie met een passieve radiator is gebleven. Dat zorgt voor dat heerlijke Thiel-laag… prachtig!

De Thiel CS2.7 gaat ongeveer 9900 dollar kosten en is vanaf september in Amerika verkrijgbaar. Wanner hij naar ons kikkerlandje komt, weten we niet.

×