Home Geen categorie Fine Sounds koopt McIntosh

Fine Sounds koopt McIntosh

0
Fine Sounds koopt McIntosh

NIEUWS – Het Italiaanse Fine Sounds – eigenaar van onder meer Sonus Faber, Audio Research en Wadia – heeft McIntosh overgenomen van D&M Holding. Beide partijen geloven dat Fine Sounds McIntosh naar een hoger plan kan tillen.

McIntosh sold to Fine SoundsMauro Grange, CEO van de Fine Sounds Group is erg blij met het merk. Hij gelooft dat Fine Sounds door zijn distributiekanalen, research en sales partners nog verder kan helpen. Hij zal volgens het persbericht zeker de cultuur achter het merk respecteren en intact houden.

Ook McIntosh is erg blij met de nieuwe partner. Charles Randall, de huidige directeur en CEO van McIntosh meldt dat hij enthousiast is en uitkijkt naar een zonnige toekomst en samenwerking. Hij is erg blij dat Fine Sounds respect heeft voor de cultuur, historie en visie van McIntosh.

De samenwerking moet er voor gaan zorgen dat McIntosh een compleet productgamma kan aanbieden. Een complete oplossing voor de consument. Wat dat precies betekent, durven we niet te zeggen.