Home Geen categorie Primare komt met mediaserver

Primare komt met mediaserver

0
Primare komt met mediaserver

NIEUWS – We kregen een leuke mail van een lezer die ons erop wees dat primare met een aparte mediaserver gaat komen. Of beter gezegd: een mediastreamer. In een aparte behuizing moet de MM30 komen met wifi, lan en natuurlijk een aparte voeding en bediening. 

Primare MM30Als u nog niet weet wat de MM30 is voor module: hier staat de uitleg. De module is bedoeld als uitbreiding op de i32 en Pre32 van Primare. Door deze module toe te voegen, krijg u extra mogelijkheden tot streaming en d/a-conversie. Met onder meer usb, coax en optische inputs.

De MM30 kost ongeveer 1100 euro en is dus als uitbreiding bedoeld. Dat is niet handig voor wie simpelweg een streamer wil. Vandaar dat Primare – volgens onze bron die het van de dealer heeft gehoord – een aparte streamer gaat opnemen in het productgamma. Slim: ze hebben immers de technologie al in huis. Nu is het een kwestie van een goede voeding, bedieningsknopjes en een mooie behuizing er omheen bouwen. We hopen overigens wel dat Primare een goed scherm inbouwt en dat het een degelijke app levert. Daar draait het immers om bij goede streamers. Niet dat de huidige app niet goed is, maar het kan altijd beter. Kijk maar naar Linn, Naim of Sonos.

Wat de nieuwe streamer gaat kosten, weten we niet. Gok op 2499 euro. Dan zit u wel in de richting, denken we.