Home Geen categorie Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem

Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem

2
Pianiste Natalia Ivashina treedt op in Gorinchem

NIEUWS – U kent haar wellicht nog van de X-Fi show in Veldhoven: Natalia Ivashina. Zij heeft daar live gespeeld, tot groot genoegen van veel bezoekers. Nu kunt u haar wederom bewonderen, want ze komt naar Gorinchem om in Exoduskerk een recital te geven.

natalia ivashina pianisteHieronder het bericht en details:

De Russische pianiste Natalia Ivashina verraste de bezoekers tijdens de 3e editie van de X-fi Audioshow met een verrassende serie liveconcerten. Voor alle liefhebbers van klassieke muziek is er goed nieuws. Vrijdag 7 december 2012 geeft de pianiste een bijzonder recital in Gorinchem. Dit wilt u niet missen!

Gedurende een avondvullend programma zullen de bezoekers kunnen genieten van werken van de grote componisten Rachmaninov, Villa-Lobos, Chopin, Mozart en Bach. Natalia Ivashina zal met haar gevarieerde repertoire elke muziekliefhebber, zowel jong als oud, een avond vol muzikale verrassingen bezorgen. Het belooft een bijzondere avond te worden. Er is bovendien een uitstekende locatie gekozen voor dit recital, namelijk de Exoduskerk aan de Mollenburgseweg 15, 4205 HB in Gorinchem. Deze locatie staat bekend om haar goede akoestiek en intieme sfeer.

Het concert begint om 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten à ? 15,00 zijn te koop aan de deur. Reserveert u online of telefonisch, dan bespaart u ? 2,50 op de toegangsprijs. U betaalt dan ? 12,50 i.p.v. ? 15,00 per persoon.  Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang slechts ? 5.-. Reserveer kaarten op www.ivashina.nl/kaarten of bel 06-10248702.

Voor alle informatie over dit evenement gaat u hier naartoe.