Home Geen categorie Deezer gaat voor gratis… met advertenties

Deezer gaat voor gratis… met advertenties

0
Deezer gaat voor gratis… met advertenties
Deezer

NIEUWS – Het Franse Deezer lanceert vandaag in 150 landen een streaming service dat een jaar lang gratis ongelimiteerd streamt. Maar dan wel met advertenties tussen de tracks door. 

Deezer
Deezer gaat consumenten winnen door een jaar lang gratis te streamen. Wel met advertenties tussen de nummers door.

Deezer gaat keihard de concurrentie aan met Spotify en bijvoorbeeld Music Unlimited van Sony. Of Juke… er zijn er inmiddels zo veel. Deezer zegt echter: ga maar lekker een jaar lang gratis spelen. We trakteren u dan wel op wat advertenties, maar u kunt ongelimiteerd spelen. Dat is op zich best een slim model. Want na een jaar bent u toch wel verslaafd aan het zoeken, ontdekken en overal muziek spelen.

Na een jaar moet u wel kiezen voor een betaald pakket. De prijzen – geheel verrassend – 9,99 voor een premium pakket en 4,99 voor een pakket zonder mobiel gebruik en offline luisteren.

Deezer meldt dat het gratis streamen met advertenties een noodzakelijk model is om mensen aan het streamen te krijgen. Immers: veel mensen wagen de stap niet naar een betaalde service, omdat ze niet weten of het wel bevalt. Door een service gratis aan te bieden voor langere tijd, kunnen ze wennen.