Home Geen categorie Geneva komt met WorldRadio

Geneva komt met WorldRadio

0
Geneva komt met WorldRadio

NIEUWS – Wereldnieuws. Nou ja: letterlijk genomen niet, maar het inmiddels wel bekende Geneva komt met een ‘good old’ wereldradio. Dus behalve van de FM en AM kunt u met de WordRadio ook genieten van… streaming. 

Geneva Audiac
Nee, geen lange golf, maar lekker via bluetooth streamen.

Nee, geen lange golf, maar gewoon lekker streamen. Maar niet via internet. Tenminste, niet direct. Het gaat allemaal via bluetooth bij de Geneva WorldRadio. Dus lekker direct koppelen met de smartphone of tablet en streamen maar.

Leuk om te weten is dat de Geneva een touchscreen heeft en ook gewoon netjes de tijd aangeeft. Deze kan u ook gewoon lekker wekken. Ook geschikt als wekkerradio dus.

De Geneva WorldRadio is netjes afgewerkt in aluminium. Strak en netjes. Zoals het de Zwitsers betaamt. Achter het aluminium schuilen krachtige versterkers en – volgens Audiac – full range speakers. Het is dus niet alleen maar een mooi jasje!