Home Geen categorie Gratis 3 maanden Spotify bij Denon

Gratis 3 maanden Spotify bij Denon

0
Gratis 3 maanden Spotify bij Denon

NIEUWS – Wie nu een Denon Ceol of Ceol Piccolo aanschaft, krijgt drie maanden gratis Spotify. Scheelt toch weer 30 euro! De Ceol en Ceol Piccolo zijn Denon’s nieuwe lifestyle minisystemen. 

Denon N8
Gratis drie maanden Spotify Premium bij een Ceol en Ceol Piccolo.

Streaming: daar zet Denon vol op in. Zowel met de grotere av-receivers als met de kleinere systemen, zoals de nieuwe Ceol en Ceol Piccolo. En om de nieuwe systemen wat sterker in de markt te zetten, krijgen consumenten drie maanden gratis Spotify Premium. Dat is toch weer dertig euro.

De Ceol-systemen zijn gericht op lifestyle. Ze zijn klein, leuk ontworpen – al blijft dat een kwestie van smaak – en boordevol met nieuwe aansluitingen. Denk aan wifi, usb, Apple AirPlay en natuurlijk integratie van Spotify en LastFM. Kortom: cd’s kunnen de deur uit. Al zit er nog wel een cd-speler in. Leuk voor wie nog eens wat ouder werk wil spelen.