Home Geen categorie PMC brengt nieuwe Special Edition

PMC brengt nieuwe Special Edition

0
PMC brengt nieuwe Special Edition

NIEUWS – PMC is met een nieuwe SE-luidspreker uitgekomen. De nieuwe Special Edition zet natuurlijk de traditie voort van handwerk en perfecte, Britse afwerking. En natuurlijk zijn er wat zaken verbeterd ten opzichte van de voorganger.

PMC Special Edition
De nieuwe Special Edition van PMC.

Wellicht leuk om te weten: PMC maakt zijn eigen units, filters en behuizingen. En past een zogeheten ATL toe: Advanced Transmission Line, waardoor elke speaker een nagenoeg gelijke respons heeft. Nu klinkt dat logisch, maar dat is het niet: geen enkele speaker is helemaal gelijk.

Uiteraard maakt de Special Edition gebruik van ATL en PMC’s eigen elektronica. Mede vanwege de constante, hoge kwaliteit dit PMC levert, worden – volgens PMC – professionele versies van de SE-lijn in studio’s gebruikt. Denk aan Teldex en Emil Berliner.De Special Edition van PMC is een drieweg-systeem dat voortborduurt op modellen als de IB2, MB2 en BB5 die studiokwaliteit leveren. De prijs van de nieuwe SE is nog niet bekend.