Home Hi-Fi Latham ook op 5 senses

Latham ook op 5 senses

0
Latham ook op 5 senses

NIEUWS – Latham is al jaren een vaste partner van AudioXperience. Het zou dan ook vreemd zijn als ze niet op het 5 jarig jubileumfeestje aanwezig zijn. En dat is dan ook niet het geval! Ze zijn er met Naim Audio en Ultrasone. En als klap op de vuurpijl kunt u ook een compleet systeem winnen!

Wat is nu het nieuws? Dat je een geweldig systeem kunt winnen – Ovator S400, SuperUniti en een iPad – of dat ze aanwezig zijn? Beide natuurlijk. Het is zowel leuk dat Latham op het event is, als dat ze een prachtig systeem verloten. Kortom: lekker naar het 5 senses-event gaan én meedoen met de loting!

Hieronder het bericht van Latham:

Latham Audio present bij Xperience5Senses
Als vaste partner van AudioXperience is Latham Audio erbij om het 5 jarig jubileum mee te vieren.  Vanaf het begin zijn Naim Audio en Ultrasone Headphones vaste waarden in het assortiment van AudioXperience. We zijn dan ook verheugd dat we tijdens dit evenement veel vaste klanten, maar hopelijk ook veel nieuwe muziekliefhebbers mogen verwelkomen.

Naim Audio
Naim heeft de afgelopen zomer  niet stilgezeten. Dit heeft geresulteerd in een aantal nieuwe producten en verbeteringen. Wie kan hier beter iets over vertellen dan wij? Natuurlijk iemand van Naim zelf! Doug Graham (Sales Manager) zal u alles vertellen over de nieuwe producten en al uw vragen beantwoorden.

Naim heeft de besturings app genaamd n-stream voor de netwerkspeler sterk verbeterd. Het maken en opslaan van afspeellijsten  is toegevoegd. De reactiesnelheid is verbeterd, maar de leukste toepassing is Rovi. Met deze dienst kunt u tijdens het luisteren via de app bladeren in het digitale cd-boekje en nog veel meer. Informatie over artiestbiografie, albumreviews, foto?s van band of artiest en nog veel meer zijn nu voorhanden.

We laten u kennis maken met de nieuwe NAC-N 172 XS, deze nieuwe netwerkspeler met ingebouwde voorversterker is prima te combineren met bijvoorbeeld de NAP 155 XS of elke andere eindversterker ongeacht welk merk.

NaimUniti2; de beste all-in-one is nu nog beter! Naim heeft goed gekeken naar zijn succesvolle NaimUniti en een aantal zaken verbeterd. Meer vermogen 2 x 70W (was 2 x 50W), de cd-speler is aangepast met een verbeterd loopwerk en DAC. De ingebouwde streamer ondersteund nu standaard 24bit/192kHz Hi-Res streaming.

Naim heeft onlangs een aantal voedingen voorzien van een in eigen huis ontwikkelde regelaar. De nieuwe regelaar is een flinke verbetering t.o.v. de huidige regelaar. We laten het graag u horen.

Opgesteld in de luisterruimte zal een volledig high-end syteem met NAC552 en NAP500 aangesloten zijn. Als bron de nieuwe ND netwerkspeler met maar liefst 2 x PS555 voedingen. Natuurlijk staan er ook een aantal prijsvriendelijke systemen opgesteld, zoals de NaimUniti2 en Ovator S400

Ultrasone
Van Ultrasone kunt u genieten met verschillende modellen. Waaronder de Edition modellen en Signature Pro. Alles zal te horen zijn via Naim Headline hoofdtelefoon versterkers of de mobiele iQube hoofdtelefoonversterker

WTL,  Neat Acoustics en The Chord Company
Uiteraard zullen wij ook met Vinyl vertegenwoordigd zijn. U kunt kennis maken met de producten van Well Tempered Lab. Een aantal systemen zal te beluisteren zijn met de luidsprekers van Neat Acoustics. Deze luidsprekers zijn een perfecte ?match? met de Naim apparatuur. Onze systemen zullen tijdens dit evenement deels bekabeld zijn met de producten van The Chord Company.

Win a great British Naim!
Tijdens het evenement maken bezoekers kan op het winnen van een fantastisch audiosysteem. In het kader van ?Make it in Britain? tentoonstelling wordt er in de Benelux een systeem verloot met Ovator S400, SuperUniti en een iPad. Iedere bezoeker kan meedoen. Ben je verhinderd? Geen nood je kan vanuit thuis ook meedoen via de Naim website. De actie loopt tot 9 september 2012.