Home Hi-Fi Sennheiser komt met goedkopere Momentums

Sennheiser komt met goedkopere Momentums

0
Sennheiser komt met goedkopere Momentums

NIEUWS – Wie de Sennheiser Momentum een mooi model vindt, maar niet echt van plan is om 299 euro uit te geven, zal blij verrast zijn om te horen dat er naar alle verwachting twee goedkopere modellen aan zitten te komen!

Sennheiser MomentumHoofdtelefoons zijn hip. Dat weet iedereen. En het is ook niet gek, gezien de smartphone-explosie en streaming opties. Iedereen kan altijd en overal muziek luisteren. Maar niet zonder fatsoenlijke hoofdtelefoon.

Sennheiser is één van de grootste fabrikanten. Ze hebben voor iedereen wel een geschikt model. Zowel in-ear als on- en over ear. Eén van de laatste toevoegingen is de lifestyle Momentum-lijn. Mooi, maar prijzig. En dat is jammer, want er zullen veel fans zijn die er wel ééntje willen, maar het niet kunnen betalen. Daar komt nu verandering in. Er komen namelijk wat goedkopere modellen aan: ongeveer 149 en 199 euro. Het zijn nog geruchten, dus geen hate-mail als ze niet binnenkort in de winkel liggen.