Home Hi-Fi NAIM update UniQute – UniQute 2

NAIM update UniQute – UniQute 2

0
NAIM update UniQute – UniQute 2

NIEUWS – Naim zet hard in op streaming. En terecht. Over een paar jaar gokken we dat bijna niemand meer met een cd-speler speelt en dat streaming gemeengoed is geworden. De UniQute is zo’n apparaat dat dit mogelijk gaat maken: alles in één en eenvoud voorop. De UniQute 2 verandert daar niets aan… wel aan de audiokwaliteit. 

Ook de opvolger van de UniQute combineert een upnp streamer met een tuner, versterker, dac en usb-ingangen voor muziek en iDevices. De nieuwe UniQute gaat net als zijn voorganger rond de 1600 euro kosten. Prima haalbaar voor wie wat kan sparen en iets over heeft voor goede muziek.

Leuk aan de nieuwe Naim-apparatuur is dat het mogelijk is synchroon in meerdere ruimtes te spelen. Het is sinds een recente update mogelijk één apparaat als master in te stellen en tot vier apparaten daaraan te koppelen als slave. Kortom: Naim kan tot vijf ruimtes synchroon spelen. Leuk voor feestjes!