Home Hi-Fi Technics SU-R1000 nu verkrijgbaar

Technics SU-R1000 nu verkrijgbaar

1
Technics SU-R1000 nu verkrijgbaar

Technics laat weten dat de nieuwe SU-R1000 geïntegreerde versterker leverbaar is. Het apparaat verenigt klassiek en modern in één behuizing, ook visueel.

We schreven al eerder over de toen op springen staande SU-R1000 van Technics. De fabrikant laat weten dat hij er nu echt is. En meldt onder meer het volgende: ‘Al sinds het begin in 1965 is het de innovatie van audiotechnologie waaraan mensen denken als ze aan Technics denken. De introductie van onze nieuwe reference geïntegreerde versterker SU-R1000 zal zeker ook geen uitzondering op die regel vormen. We hebben het hier dan ook over niets minder dan een revolutionaire doorbraak in versterkertechnologie van de hoogste klasse’.

Veel mogelijkheden, ook voor vinylliefhebbers

We lezen verder in de verspreide aankondiging: ‘Geluidskwaliteit verbeteren is wat ons elke dag drijft. Door technologie zoals Advanced Speed Silent Power Supply of Active Distortion Cancelling toe te voegen aan onze eigen JENO Engine en het geavanceerde LAPC-kalibratiealgoritme ontstaat een belangrijk verschil. Een verschil dat je kunt merken. Je geniet volop van de muzikale verwennerij terwijl alle verfijnde details van je favoriete muziek behouden blijven’. Ook aan vinylliefhebbers is gedacht: ‘Maar dat is niet alles. We blijven trouw aan onze geschiedenis en hebben een speciale traktatie voor liefhebbers van vinyl. We zijn zelf enorme vinylfans en zijn dan ook blij dat we kunnen aankondigen dat de nieuwe SU-R1000 is voorzien van Intelligent Phono EQ, Phone Response Optimizer en Crosstalk Canceller – een combinatie die op dit moment geen enkele andere versterker biedt’.

1 REACTIE