Home Versterkers Geïntegreerd Pro-Ject MAIA S3 geïntegreerde versterker

Pro-Ject MAIA S3 geïntegreerde versterker

0
Pro-Ject MAIA S3 geïntegreerde versterker

Pro-Ject heeft de nieuwe My Audiophile Integrated Amplifier S3 – die we vanaf nu gewoon MAIA S3 noemen – uitgebracht.

De MAIA S3 van Pro-Ject is een geïntegreerde versterker met alles wat u nodig hebt aan boord. Hij is bovendien qua afmeting zo ontworpen, dat ie precies passend is bij de CD Box S3 cd-speler van ‘t zelfde merk. De MAIA beschikt over in totaal acht ingangen, waaronder digitale exemplaren en Bluetooth (voor zover je dat laatste onder de fysieke aansluitingen kunt scharen). Ook een MM-phono-ingang staat paraat. De versterker levert een vermogen van maximaal 2 x 40 Watt in 4 Ohm. Praktisch is de 6,3 mm jack-connector voor luisteren via een hoofdtelefoon.