Home Hi-Fi Alpha Audio 3.0 – de nieuwe website!

Alpha Audio 3.0 – de nieuwe website!

2
Alpha Audio 3.0 – de nieuwe website!
Bij Alpha Audio draait het om de lezers, de interactie én het overdragen van kennis. Dit is vanaf dag één zo geweest en het zal nooit veranderen. Om dit succesvol te kunnen doen, is het soms nodig kritisch naar de middelen te kijken. En dat hebben we gedaan. Welkom op onze nieuwe website! 

De nieuwe website is op gebied van uiterlijk niet héél anders. Het is allemaal wat strakker en moderner, maar dat zijn niet de grote verschillen. Wat vooral anders is geworden zijn drie dingen:

  • Alles is tweetalig (Engels / Nederlands) en is direct te wisselen: het is één geheel geworden.
  • Er is een Alpha Audio Academy bijgekomen. Via deze Academy willen we complete series / trainingen gaan aanbieden voor wie dat interessant vindt. Een deel zal openbaar zijn en een deel is voor onze Patreons bedoeld.
  • Het Alpha Audio Forum is nu opgedeeld in duidelijke groepen. Via deze Groepen komt u veel sneller waar u wilt zijn én kunt u sneller en gemakkelijker delen met anderen.

We hopen dat u de nieuwe website een verbetering vindt ten opzichte van het vorige platform. En natuurlijk dat u de aanvullingen kunt waarderen. In de onderstaande video leggen we de nieuwe functionaliteiten uit!

Bekijk wat er nieuw is!

2 REACTIES

  1. Hey Jaap, ik moet zeggen dat ik die nieuwe website van jou echt heel mooi vind! Het ziet er superstrak uit en het forum is veel overzichtelijker zo. Die Academy moet ik nog ff checken, maar het idee erachter is geweldig. Volgende week München, ik hoop je daar de hand te schudden en samen met jou en met een biertje in de hand te proosten op jouw awesome werk!

×