Home Hi-Fi Latham Audio New Classic Saturday

Latham Audio New Classic Saturday

0
Latham Audio New Classic Saturday

Komende zaterdag 24 juni kunt u bij importeur Latham Audio zo naar binnen lopen en alles te weten komen over de losse componenten van NAIM Audio.

Afgelopen zaterdag kon u voor ‘t eerst terecht op een New Classic Saturday bij Latham Audio. Hebt u die kans gemist om alles te weten te komen over de losse componenten van NAIM Audio? Geen man overboord, want komende zaterdag krijgt u een herkansing. In de woorden van de importeur: ‘Ook komende zaterdag staat een selectie van onze dealers klaar om je de nieuwe 200-serie te laten horen. Je hoeft geen dus afspraak te maken. Een ideale manier om kennis te maken met de nieuwe NSC222 streaming voorversterker, NAP250 eindversterker en optionele NPX300 voeding.

De nieuwe vormgeving ziet er in real-life nog beter uit, de grootste stappen zitten echter in de verbeterde geluidskwaliteit en bediening. Daarnaast springt de nieuwe 200-serie nog beter om met energieverbruik vanwege de stand-by functie.

Tijdens deze 2 zaterdagen in juni krijg je ook een extra scherp inruilvoorstel voor je oude hifi-systeem. Een extra reden om even binnen te lopen’.

U vindt Latham Audio aan de Belsebaan 3-A in Alphen (NB).

×