Home Personal Audio Hoofdtelefoons Yamaha YH-E700B hoofdtelefoon met slimme extraatjes

Yamaha YH-E700B hoofdtelefoon met slimme extraatjes

0
Yamaha YH-E700B hoofdtelefoon met slimme extraatjes

De nieuwe Yamaha YH-E700B hoofdtelefoon beschikt niet alleen over ANC, maar ook over een ‘Listening Optimizer’.

De ‘Listening Optimizer’ in de nieuwe Yamaha YH-E700B hoofdtelefoon analyseert middels een ingebouwde meetmicrofoon continu de luisteromstandigheden. Elke oorvorm is uniek, maar ook wordt een hoofdtelefoon de ene keer weer net wat anders gedragen dan de andere keer. Dat alles wordt in real-time gecompenseerd. Ook ANC profiteert van deze techniek. Verder is er ‘Listening Care’, dat ook bij lagere afspeelvolumes voor een ‘vol’ geluid moet zorgen. En dat moet dan weer voor bescherming van het gehoor zorgen, want de neiging om ‘t volume op te schroeven zou daarmee onderdrukt worden. Ook bespaart een lager volume vanzelfsprekend het energieverbruik, waardoor accu’s langer meegaan.

AptX Adaptive

De YH-E700B van Yamaha is verder een hoofdtelefoon waar u bekabeld of draadloos via Bluetooth naar kunt luisteren. In laatstgenoemde scenario wordt aptX Adaptive ondersteund, wat de koptelefoon ook voor gamers interessant maakt vanwege de lage vertragingstijden. De YH-E700B beschikt over 40mm drivers en de maximale speeltijd op een volle acculading is 32 uur.

De Yamaha YH-E700B kost €349. Voor dat bedrag krijgt u naast de hoofdtelefoon ook een passsend draagetui, de benodigde kabels en een vliegtuigadapter. Kies uit een zwarte of crèmekleurige versie.

×