Home Hi-Fi Accessoires Montaudio onder de vleugels van Audio Essence

Montaudio onder de vleugels van Audio Essence

0
Montaudio onder de vleugels van Audio Essence

Importeur Audio Essence heeft een ‘topmerk naar Nederland gehaald’, in de vorm van het interessante Montaudio.

Mogelijk kent u het merk Montaudio nog niet. Kan kloppen, want ze zijn ergens ver (in de richting van) uw voetzolen gevestigd: Nieuw-Zeeland. Ongetwijfeld gaat die onbekendheid veranderen nu de Nederlandse importeur Audio Essence het merk gaat voeren. Montaudio biedt een breed pakket aan interlinks, speakerkabels, USB- en Ethernetkabels. ‘Daarnaast maakt het bedrijf adembenemend hifi meubilair, zeer bijzondere ground reference units en unieke afstelbare trillingsdempers’, zo laat de enthousiaste importeur weten.

Alles in huis geproduceerd

Audio Essence: ‘Montaudio onderscheidt zich van haar concurrenten door alles in huis te ontwikkelen en te produceren, compromisloze perfectie in vakmanschap en techniek. Het merk staat voor de ultieme samensmelting tussen natuur en technologie; de schoonheid van Nieuw-Zeeland wordt weerspiegelt in ieder product’.

Maak kennis met Montaudio-producten op de website van Audio Essence en natuurlijk ook op die van de fabrikant zelf of breng een bezoekje aan kamer 56 op het Dutch Audio Event op 7 en 8 oktober in Veldhoven.