Home Hi-Fi Fabrikanten Mafico, X-FI en Audio-Life samen toekomst in

Mafico, X-FI en Audio-Life samen toekomst in

0
Mafico, X-FI en Audio-Life samen toekomst in

Mafico B.V. heeft Bunge Concern overgenomen. Onder laatstgenoemde vallen de merken X-FI Audio Import / Audio Life alsmede Dutch Audio Event.

Mafico, X-FI en Audio-Life gaan hand in hand de toekomst in, zo laat het eerstgenoemde bedrijf weten: ‘Met het grootste genoegen willen wij u op de hoogte stellen van het succesvol afronden van de overname door Mafico B.V. van Bunge Concern B.V. (X-FI Audio Import / Audio-Life). Daarnaast heeH Mafico BV de deelneming overgenomen van Bunge Concern in Dutch Audio Events BV (Dutch Audio Event).
Dit feestelijke moment markeert een cruciale mijlpaal voor beide bedrijven.
Wij bundelen de verkoopkracht, marketingexpertise en logistieke kennis van onze twee gerenommeerde bedrijven om een synergie te creëren die zal resulteren in voordelen voor onze zakelijke partners in de Benelux en daarbuiten’.

Nieuwe graadmeter

We zijn er stellig van overtuigd dat met de integratie van het erfgoed van Bunge Concern en de vooruitstrevende aanpak van Mafico dit dé nieuwe graadmeter zal zijn in het enerverende landschap van High-end audio. In deze nieuwe strategisch gerichte samenvoeging hebben wij als doelstelling om een buitengewoon sterk merkenpakket aan te bieden welke gericht is op een integrale belevenis van beeld en geluid in plaats van het aanbieden van losse “merken”. In de komende periode zullen we de synergievoordelen van onze bedrijven omzeUen in vooruitstrevende propositie voor de markt in het algemeen en onze gewaardeerde klanten in het bijzonder’, aldus de enthousiaste nieuwe eigenaar.

Dienstverlening zoals gewend

We lezen verder in de aankondiging dat Caspar Bunge verantwoordelijk blijft in zijn functie als Creative Hifi Director binnen het Mafico-team. Samen met zijn vertrouwde teamleden, Hans Scholten en Peter Vijfvinkel, zullen zij – zo belooft Mafico – hun diensten voortzetten zoals u gewend bent: ‘In de komende maanden zal het team hard werken om een soepele overgangs- en integratieperiode te waarborgen. Indien u vragen heeft over deze overname, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Caspar of David, die beschikbaar zullen zijn om alle benodigde informatie te verstrekken. We kijken uit naar deze opwindende reis en hebben het volste vertrouwen dat de toekomst veelbelovend is voor ons gezamenlijk succes. Dank u voor het vertrouwen en de samenwerking gedurende de jaren, en we kijken uit naar de prachtige reis die voor ons ligt’.