Home Versterkers Geïntegreerd Rotel RAS-5000 geïntegreerde streaming-versterker

Rotel RAS-5000 geïntegreerde streaming-versterker

0
Rotel RAS-5000 geïntegreerde streaming-versterker

De nieuw uitgebrachte Rotel RAS-5000 is een geïntegreerde versterker met uitgebreide streamingmogelijkheden aan boord.

De nieuwe Rotel RAS-5000 integreert naadloos HDMI ARC (Audio Return Channel) en streamt uw favoriete muziek af via Spotify Connect, Tidal Connect, Airplay 2, Google Cast, Qobuz en duizenden internetradiostations. ‘De RAS-5000 is de perfecte combinatie van de audioprestaties waar Rotel al zo lang voor bekend is , gecombineerd met alle moderne streaming diensten!’, zo laat distributeur finesounds weten.

Stevige ringkerntrafo

Naast HDMI ARC koppelt u tevens met gemak traditionele broningangen aan de Rotel RAS-5000, waaronder digitaal coaxiaal, optisch, analoog RCA , PC-USB en aptX HD Bluetooth. De maximaal haalbare PCM-kwaliteit bedraagt 24-bits/192 kHz; ook MQA is van de partij. De RAS-5000 is feitelijk gebouwd rond een enorme, op maat gemaakte ringkerntransformator, terwijl het maximale uitgangsvermogen van de eindtrap op 220 Watt klasse AB in 4 ohm ligt.

Blijft over het strakke ontwerp van de RAS-5000 waarbij u kunt kiezen uit een zwarte of zilverkleurige versie. Per direct leverbaar, voor een adviesprijs van €2999 inclusief BTW.