Home Hi-Fi Ferguson Hill Jetstream doorzichtige speaker

Ferguson Hill Jetstream doorzichtige speaker

0
Ferguson Hill Jetstream doorzichtige speaker

Met name de écht zware high-end speakers zijn vaak dingen die flink wat ruimte innemen, bij de Ferguson Hill Jetstream valt dat een heel stuk minder op.

Toegegeven: de nieuwe Ferguson Hill Jetstream speakers zijn iets voor de échte high-end fanaten. En die moeten dan ook nog eens over een flink gevulde buidel beschikken. Maar los daarvan is het concept van een qua oppervlak grote transparante speaker eigenlijk geniaal. Technisch gezien is het een hoornspeaker, bijgestaan door een al even transparant setje Jetstream Bass Speakers. En een JetStream Bass Amplifier, die dan – jammer genoeg – weer niet doorzichtig is.

Uit de kluiten gewassen

De hoornspeakers zelf hebben iets weg van de schilden die de politie bij relletjes gebruikt, maar dan wat groter en – mogen we aannemen – beduidend zwaarder met een gewicht van 32 kilo. De De Ferguson Hill Jetstream speakerset is per direct leverbaar, de prijs ervan en die van de eveneens benodigde aanpalende componenten vindt hieronder:

  • System (ofwel de complete set bestaande uit hieronder genoemde componenten): $133.440
  • Jetstream hoornspeaker, per paar: $92.540
  • Jetstream Bass Speaker, per paar: $28.280
  • Jetstream Bass Amplifier: $12.620