Home Home Cinema - Custom Install Disney+ 3D-films op Apple Vision Pro

Disney+ 3D-films op Apple Vision Pro

0
Disney+ 3D-films op Apple Vision Pro

Mocht u toevallig van plan zijn een Apple Vision Pro te bestellen, dan is goed om te weten dat u daarop straks Disney+ 3D-films kunt bekijken.

De Apple Vision Pro is niet heel goedkoop ($3500), maar in vergelijking tot veel andere ‘betere hifi’ en helemaal high-end is het wel te overzien. Wilt u in optima forma genieten van 3D-content (2D mag ook) in grootformaat, dan is de kiene bril van Apple wellicht helemaal zo’n gek idee nog niet. Waarbij alles vanzelfsprekend staat of valt met de beschikbaarheid van content. Apple kennende zal dat allemaal wel los gaan lopen. Inmiddels heeft Disney+ alvast laten weten dat tientallen 3D-films beschikbaar komen voor de Vision Pro. Waaronder bijvoorbeeld het welbekende Avatar: The Way Of The Water.

Het is de bedoeling dat er binnen de Disney+-app een aparte categorie voor de bril komt met speciaal daarvoor bedoelde films. De films worden gecodeerd in MV-HEVC, wat dan weer staat voor Multiview High Efficiency Video Coding. En dat alles in 4K HDR-kwaliteit.