Home Hi-Fi Norddeutches HiFi-Museum weer van start

Norddeutches HiFi-Museum weer van start

0
Norddeutches HiFi-Museum weer van start

Op de inmiddels alweer voorbije eerste Paasdag heeft het Norddeutches HiFi-Museum weer z’n jaarlijkse start van het seizoen beleefd.

Als rechtgeaarde audioliefhebber is een uitgebreid hifi-museum natuurlijk zo ongeveer een must om eens te bezoeken. In Wehmingen (vlakbij Hannover) is er het Norddeutches HiFi-Museum. Op een groot vloeroppervlak duikt u de geschiedenis van hifi. Zo is er bijvoorbeeld ‘Omas Wohnzimmer’, ofwel de woonkamer van oma. Met écht retro apparatuur voor geluidsweergave. In dit artikel op Like Hifi wordt wat dieper ingegaan op de collectie. Lijkt ons in ieder geval een aanrader voor als u eens een beetje in de buurt van het museum bent!

U vindt het Norddeutches HiFi-Museum aan de Am Straßenbahnmuseum 2 te Wehmingen. En dat betekent dat er ook voor tramliefhebbers een hoop te beleven valt daar. De openingstijden van beide musea lopen parallel, meer informatie op de website van het Hannoverschen Straßenbahn-Museums!

×