Home Hi-Fi Yamaha TT-S303, betaalbare instapper

Yamaha TT-S303, betaalbare instapper

0
Yamaha TT-S303, betaalbare instapper

Wel nieuwsgierig naar vinyl, maar niet de hoofdprijs over voor een platenspeler? Check dan de Yamaha TT-S303 eens, een betaalbare instapper.

De Yamaha TT-S303 is volgens de fabrikant bedoeld als instapmodel. Zo kunt u op betaalbare wijze uw oude vinylcollectie weer eens beluisteren. Of beginnen met het kopen van nieuw materiaal. De TT-S303 is overigens verre van alleen voor instappers geschikt. Het is een MM-gebaseerd systeem en beschikt over een uitschakelbare phono-voorversterker. U kunt deze platenspeler dus aan iedere (voor)versterker met lijningang koppelen, of aan een MM-phono-voorversterkeringang.

Budgetvriendelijk

Verder kan de Yamaha TT-S303 overweg met de gebruikelijke toerentallen 33 en 45 tpm. Daarmee zijn alle moderne(re) LP’s en singles te beluisteren. Blijft over de prijs. Die is met een bedrag van €499 zonder meer toegankelijk te noemen. Zeker voor een kwalitatief goede speler.

×