Home Hi-Fi Vertere Super Groove II PTA toonarm

Vertere Super Groove II PTA toonarm

0
Vertere Super Groove II PTA toonarm

De Vertere Super Groove II PTA toonarm is bedoeld voor iedere vinylfanaat die het onderste uit de kan wil halen.

Vinyl is van oudsher een analoog medium. En dus kan er flink aan getweakt en gesleuteld worden om nog weer een beetje meer uit een plaat te halen. Bijvoorbeeld door het monteren van een toonarm als de nieuwe Vertere Super Groove II PTA op uw platenspeler. Hij is gemaakt van gerold koolstofvezel, roestvrijstaal, aluminiumlegeringen, messing en siliciumnitride. Voor het monteren van een element is voorzien in een titanium houder (headshell). Belangrijkste aan deze arm is dat hij over drie draaipunten beschikt, wat ten opzichte van de traditionele toonarm met één draaipunt moet zorgen voor een beduidend betere aftasting van de groeven.

Goedkoop is het opkrikken van de vinylhobby met de Super Groove II PTA dan weer niet helemaal, u dient er namelijk €16998 voor te betalen. Krijgt u dan wel meteen tien jaar garantie bij.

×