Home Personal Audio Hoofdtelefoonversterkers STAX SRM-D10 II portable hoofdtelefoonversterker

STAX SRM-D10 II portable hoofdtelefoonversterker

0
STAX SRM-D10 II portable hoofdtelefoonversterker

De STAX SRM-D10 II hoofdtelefoonversterker voor onderweg is onderdeel van de festiviteiten betreffende de 85ste verjaardag van de fabrikant.

Bij een mooie jubileum-mijlpaal – en dat mag je 85 jaar vanzelfsprekend best noemen! – horen jubileumproducten. En dus heeft het jarige STAX de STAX SRM-D10 II portable hoofdtelefoonversterker uitgebracht. Feitelijk is die typering trouwens niet helemaal correct, want het apparaatje fungeert tevens als DAC. De basis daarvan wordt gevormd door de AKM4493 chip, een upgrade ten opzichten van het voorgaande model. De maximaal haalbare PCM-kwaliteit bedraagt 384 kHz / 32 bit. DSD wordt eveneens ondersteund, tot en met DSD256 om precies te zijn.

Analoge en digitale ingangen

Op de STAX SRM-D10 II treft u zowel analoge als digitale ingangen aan, in de vorm van USB en een 3,5 mm minijack lijningang. Die analoge ingang maakt het apparaat ook geschikt om stationair naar andere bronnen als bijvoorbeeld een tuner, cd-speler of een mediaspeler te luisteren. De DAC/versterker is gevat in een stevige aluminium behuizing die prima geschikt is voor dagelijks gebruik onderweg.

De STAX SRM-D10 II heeft een prijskaartje van $945.

×